FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

День знань

1 вересня — це всенародний День Знань, адже тільки завдяки навчанню людина досягла сучасного розвитку. Це особливий день для вчителів, учнів та їхніх батьків.

Святкова лінійка в нашій школі традиційно проходила на шкільному подвір’ї. Для забезпечення карантинних вимог і у зв’язку з тим, що в цьому році немає першого класу, лінійка була скорочена до тридцяти хвилин. Батьки мали можливість бути присутніми на лінійці, але в школу ніхто не заходив для дотримання епідемічної безпеки.

Наша шкільна родина втратила цьогоріч 3-х педагогів-ветеранів: Мельника Миколу Петровича, Мельник Ніну Олексіївну, Савеленко Клавдію Лук’янівну. Їхня справа продовжується в молодих педагогах, які були їхніми учнями, у дорослих учнях, які понесли у світ їхню мудрість. Також жорстока хвороба, викликана корона вірусом, з якою нині бореться увесь світ, забрала життя нашої техпрацівниці Ольги Михайлівнивни Хромих, яку любили і поважали учні та вчителі. Хвилиною мовчання всі шанували їхню пам’ять та пам’ть воїнів, які загинули захищаючи нашу рідну землю.

Далі ведучі Ющенко Марк та Чернишенко Домініка запросили до вітального слова завідуючу філії Любов Миколаївну Мишкоріз. Вона вручила похвальні листи учням за сумлінне навчання в 2020-2021 навчальному році.

Новий етап починається в цьому навчальному році для учнів 5-го класу. Вони привітали всіх присутніх віршами та піснею. Особливе цьогорічне свято й для учнів 9-го класу. Вони востаннє зустрічають 1 вересня на нашому шкільному подвір’ї разом зі своїм класним керівником Бабенко Наталією Миколаївною. Учні 9-го класу привітали вчителів віршами.

Учениця 6-го класу Костяна Дарина подарувала всім присутнім музичний сувенір.

Перший в цьому навчальному році дзвоник пролунав в руках учнів 9-го класу Ремеза Романа та Надточій Марини.

2 клас

/Files/images/1_veresnya_2021/2 клас.jpg

3 клас

/Files/images/1_veresnya_2021/3 клас.jpg

4 клас

/Files/images/1_veresnya_2021/4 клас.jpg

5 клас

/Files/images/1_veresnya_2021/5 клас.jpg

6 клас

/Files/images/1_veresnya_2021/6 клас 111.jpg

7 клас

/Files/images/1_veresnya_2021/7 клас.jpg

9 клас

/Files/images/1_veresnya_2021/9 клас.jpg

/Files/images/1_veresnya_2021/дзвоник.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 160

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.